Hej!

Med en knapp månad kvar av sommaren vill vi tipsa om en massa spännande fiske i slutet av sommaren och under hösten.

Missa inte vår fisketävlning Artjakten – skicka in en bild på en fisk som ditt barn fångat under juni, juli eller augusti till

Artjakten

De 300 första som skickar in får ett mycket fint fiskedrag från Abu Garcia en Svartzonker McMio junior. De som anmäler efter de 300 första får en mycket snygg multiwear-buff från Sportfiskarna. Alla får också ett prova-på medlemskap i Sportfiskarna och det finns många fler priser.

Vi vill också tipsa om mete på kulturkalaset 17-19 augusti vid Bältesspännarplatsen utanför Trädgårdsföreningen. Klockan 10-16.

Tjejmetet 20:e augusti – en tjejfisketävling i mete för tjejer i alla åldrar. I startavgiften 60-150:- beroende på ålder och om man är medlem i Sportfiskarna, ingår metspö och agn. Samling Feskekörka 9:30, tävlingstid 11-14.

Sportfiskets dag 3 september – en fiskedag på Sjölyckan vid Delsjön i Göteborg. Klockan 10-14. Flera olika fiskeaktiviteter mest riktat till barn och familj.

Vi har dessutom streetfiske för alla barn och ungdomar under kvällstid 17:30-19:30 vid Feskekörka den 30 augusti, 6 september och 13 september.

Och Västkustens största abborrtävling Göteborren – i centrala Göteborg. 16 september.

Dessutom tillkommer tjejfisketräffarna och höstlovsfisken. Om det kommer mer info och vill du veta mer och just tjejfisketräffarna så hör av dig.

För alla barn och ungdomar som är medlemmar i Sportfiskarna så finns det också fiskemärken att samla, om detta hittar du mer info på vår hemsida under ungdom och fiskemärken.

Ha det fint och tveka inte att höra av dig om du vill ha mer information om vart du ska fiska!

/Hans

Sveriges Sportfiske- och Fiskevårdsförbund |Hans Lindqwist |Nationellt Ungdomsansvarig
Sjölyckan 6 |416 55 GÖTEBORG
Tel 08-410 80 608 | E-post: hans.lindqwist@sportfiskarna.se

via Mikael F