Vanliga frågor och avgifter

Svaren på de vanligaste frågorna

En del frågor återkommer ofta till föreningen och därför har vi här samlat ihop några av de vanligaste frågorna. Hittar du en fråga du vill se svaret på klickar du helt enkelt på texten. Hittar du inte svaret här skall du naturligtvis kontakta oss per omgående.

Hur blir man medlem i Stenungsunds Sportfiskeklubb?

Ny medlem blir du genom att fylla i vår medlemsansökan och du hamnar då i vårt kösystem. Vi brukar kunna erbjuda de flesta som står i kö plats i föreningen i början av maj varje år.

Till medlemsansökan >>

I familj kan make/maka/sambo/partner samt barn upp till och med 15 år ingå. Junior är man till och med det år man fyller 19 år.

Avgifter

Inträdesavgift

  • Juniorer, Ingen avgift
  • Pensionärer, försenad inbetalning och återinträde, 150:-
  • Seniorer, 300:-

Medlemsavgift per kalenderår (2017)

  • Juniorer, 250:-
  • Pensionärer, 400:-
  • Seniorer, 750:-
  • Familjetillägg, 200:-

Intagningsperioder och betalning
Intagning av nya medlemmar sker i början av maj och sedan löpande under hela året i mån av plats.

Du får uppgifter om hur du betalar in din avgift per e-post så fort det finns plats i föreningen och du har då 30 dagar på dig att aktivera ditt medlemskap. Så gott som all vår kommunikation sker idag per e-post så se till att meddela oss om du byter adress.

För medlemsavgiften får du förutom medlemskap i SSFK med dess aktiviteter, fritt fiske i klubbens sjöar och fri tillgång till klubbens båtar.

Vad finns det för aktiviteter i SSFK?

Arbetsdagar
Föreningen har några arbetsdagar varje år. Det är frivilligt att vara med på dessa dagar men det är samtidigt det absolut bästa sättet att träffa andra medlemmar i föreningen. Arbetsuppgifterna som skall utföras är i regel enkla och kan handla om avelsfiske, mindre reparationsarbeten och liknande. Titta på Nyhetssidan och i Kalendern för aktuell information.

Familjedagar
Vi träffas en gång på våren och en gång på hösten vid vår sjö Lysevatten där vi grillar korv, avelsfiskar, sätter ut fiskyngel, går poängpromenad och skvallrar om varandra. Vårens träff sker den första maj och är ett måste för nya medlemmar.

Sektioner
SSFK är indelad i ett antal sektioner där du som medlem kan hjälpa till lite mer med något som intresserar dig. För tillfället har vi förutom föreningens styrelse sektioner för Fiskvård, Fisketillsyn och Redaktion. Vi behöver väl knappast tillägga att vi alltid vill ha nya medarbetare i dessa sektioner?

Hur gör jag för att logga in?

På ditt medlemskort står en fyrsiffrig kod och det är denna kod du loggar in med på medlemssidorna på ssfk.info. För att logga in på ‘Mina sidor’ använder du kontrollkoden som står på ditt medlemskort.